Video: De donkere dagen komen eraan... Opvallende tips van Zeppe & Zikki!
De donkere dagen komen eraan... Opvallende tips van Zeppe & Zikki!
Uw video is aan het laden...

De donkere dagen komen eraan... Opvallende tips van Zeppe & Zikki!

De dagen worden korter en bovendien veranderden we zaterdagnacht opnieuw naar het winteruur. Dit wil zeggen dat we ons vaker in het donker door het verkeer moeten verplaatsen. Uit bovenstaande reportage van VTM NIEUWS blijkt dat hierdoor elk jaar een pak meer verkeersongevallen gebeuren.

Daarom willen wij iedereen oproepen om extra voorzichtig te zijn tijdens deze donkere dagen. Voetgangers, fietsers, joggers, skaters... kunnen zich maar beter goed zichtbaar maken door een fluojasje te dragen of door verlichting op te zetten. Zo val je van super ver op bij de autobestuurders.

Wil jij met een megacool fluojasje op stap?  Dan zijn onze Zeppe & Zikki fluojasjes een supertip: met hun kap en zakken lijken ze eerder op een toffe sweater dan de traditionele saaie fluojasjes.  Verkrijgbaar via onze webshop in het geel, groen en oranje met gratis verzending.

Maar er zijn ook de Zeppe & Zikki knipperlichtjes: elke set bestaat uit een zeer krachtig wit en rood lampje dat je heel eenvoudig kan vastmaken aan je rugzak, fiets, jas, skates… De lichtjes zitten verpakt in een handig tasje dat je overal kan meenemen en je krijgt er gratis 2 reservebatterijen bovenop.  Haal ze snel in huis via onze webshop en je krijgt ze gratis thuisbezorgd.
 

Graag willen we je ook nog laten weten dat we tijdens de herfstvakantie elke dag een duoticket voor de bioscoop weggeven op onze Facebookpagina.  Word dus snel onze vriend en misschien mag jij tijdens de vakantie naar jouw favoriete film!

Hou het veilig in het donker! Respect!