Vul de zomeragenda van Zeppe & Zikki in en win!

Kijk jij ook al zo hard uit naar de mooie zomerdagen? Ja?! Je bent niet alleen..
Zeppe & Zikki zijn ook helemaal klaar voor de zomer! 
Er staan al enkele leuke activiteiten op het programma om hun 10 jarig bestaan te vieren.. maar hun agenda kan nog véééél meer gevuld worden en daar kan JIJ bij helpen ! 

Weet jij een supervet evenement waar Stripes & Turtlemans niet mogen ontbreken?!
Laat het dan weten voor 10/06 via onderstaand formulier en misschien win jij wel één van
de 25 duotickets voor de cinema!

Respect! 

Wanneer is een evenement geschikt?
  -  Minstens 800 bezoekers
  -  Event op maat van kinderen en hun familie
  -  Evenement vindt plaats tussen 01/05/2018 en 31/10/2018
  -  Gratis standplaats mogelijk voor Zeppe & Zikki met hun pop-up stand

Geef Zeppe & Zikki snel jouw eventtip en win misschien een bioscooptrip voor twee !
Het Zeppe & Zikki-team neemt zo snel mogelijk contact op met de organisatie voor verdere afspraken als jouw voorstel wordt geselecteerd. 

Door inschrijving, gaat u akkoord met het wedstrijdreglement, de algemene voorwaarden en met de wijze waarop mijn persoonsgegevens zullen verwerkt worden, zoals hier beschreven in de privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.


* verplicht veld

Hopelijk zien we elkaar deze zomer!!   
Zeppe & Zikki

Uw persoonsgegevens worden verwerkt door Medialaan NV, Medialaan 1 1800 Vilvoorde, KBO 0432.306.234 (verwerkingsverantwoordelijke) in het kader van het beheer van deze wedstrijd: om de winnaars te selecteren, op de hoogte te brengen en de prijs af te leveren. Deze persoonsgegevens worden in geen enkel geval doorgegeven aan derden, en zullen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden. Wij bewaren uw gegevens max. 3 maanden na afloop van de wedstrijd, en voor zover u hierboven heeft ingestemd met andere doeleinden, niet langer dan nodig voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld. U kan uw recht op inzage, verbetering, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid uitoefenen, en de DPO bereiken via privacy@medialaan.beU kan tevens bij de Gegevensbeschermingsautoriteit klacht indienen. 

Wat gebeurt er op het evenement? Wie is de doelgroep? Is het evenement gratis of betalend? Wat is het doel van het evenement? Vond het evenement al eerder plaats? Website evenement? Andere nuttige info?
Als je een duoticket wil winnen, laat dan hieronder je gegevens achter. De tickets worden verstuurd per post.