Zeppe & Zikki geven 100 000 GRATIS doeboekjes weg! Bestel ze nu.


Feest! Want Zeppe & Zikki zijn dit jaar al 10 jaar dé verkeershelden van Vlaanderen.  
In hun eigen televisiereeks bij VTM KIDS beleven ze de zotste avonturen in het verkeer en ontdekken op een humoristische manier samen hoe het veiliger kan. Ze scoorden twee nummer één hits met “De Zeppe & Zikki song” met Urbanus en Regi en “Hougabouga” met Jacques Vermeire. 
Daarnaast zijn onze vrienden ook het gezicht van grote sensibiliseringscampagnes op radio, tv, in kranten en op de snelwegaffiches. Zo zijn Zeppe & Zikki er niet alleen in geslaagd om de bekendste zebra & schildpad te worden bij jong en oud, maar hebben ze samen met heel veel mensen mee kunnen bouwen aan een veiliger verkeer in Vlaanderen. Er gebeuren minder ongevallen, maar omdat elk ongeval er één teveel is gaan Zeppe  & Zikki ook de komende jaren full speed verder!

Speciaal voor hun tiende verjaardag, hebben Zeppe & Zikki 100 000 doeboekjes over het verkeer klaarliggen vol met puzzels, quizzen, vlogtips, uitdagingen en nog veel meer.
Ze zijn vooral geschikt tot 9 tot 12 jarigen.  Je kan dit cadeau van Zeppe & Zikki gratis bestellen voor jouw school of vereniging en dan worden ze netjes op het adres naar keuze afgeleverd. 
Vul dus snel onderstaand formulier in en beleef heel veel plezier! 

Respect!

Bestelformulier gratis doeboekjes Zeppe & Zikki 
*verplicht veld

Per 25 stuks. De doeboekjes zijn helemaal gratis, maar bestel niet meer dan nodig.

Door inschrijving, ga je akkoord met de algemene voorwaarden en erken je de privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben. Jouw persoonsgegevens worden verwerkt door Medialaan NV, KBO 0432.306.234 (verwerkingsverantwoordelijke) in het kader van de sensibiliseringscampagne van Zeppe & Zikki, waarbij doeboekjes verstuurd worden.  Deze persoonsgegevens worden niet doorgegeven aan derden en worden louter verwerkt voor het toesturen van de boekjes naar scholen of verenigingen. Wij bewaren jouw gegevens max. 3 maanden na afloop van deze actie, en voor zover je hierboven hebt ingestemd op andere doeleinden, niet langer dan nodig voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld.  U kan uw recht op inzage, verbetering, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid uitoefenen, en de DPO bereiken via privacy@medialaan.be. U kan tevens bij de gegevensbeschermingsautoriteit klacht indienen.