Vul de zomeragenda van Zeppe & Zikki in en win!

De vogeltjes fluiten, het wordt warmer en het blijft langer licht buiten. De lente is in het land! Dit betekent ook dat we weer kunnen gaan dromen van leuke fietstochtjes en ijsjes. Dit is goed nieuws en je bent niet de enige die enthousiast is! Droom jij ook al mee van een toffe zomer samen met Zeppe & Zikki? 

Help hen hun zomeragenda in te vullen! Ken jij een supercool evenement waar Zeppe & Zikki zeker niet mogen ontbreken? Laat het ze dan snel weten voor 10 juni via dit inschrijfformulier en maak kans op één van de 10 duotickets.           

Hougabouga! 

Wanneer is een evenement geschikt?
  -  Minstens 800 bezoekers
  -  Event op maat van kinderen en hun familie
  -  Evenement vindt plaats tussen 01/05/2019 en 31/10/2019
  -  Gratis standplaats mogelijk voor Zeppe & Zikki met hun pop-up stand

Geef Zeppe & Zikki snel jouw eventtip en win misschien een bioscooptrip voor twee ! 
Het Zeppe & Zikki-team neemt zo snel mogelijk contact op met de organisatie voor verdere afspraken als jouw voorstel wordt geselecteerd. 

Door inschrijving, gaat u akkoord met het wedstrijdreglement, de algemene voorwaarden en met de wijze waarop mijn persoonsgegevens zullen verwerkt worden, zoals hier beschreven in de privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.


* verplicht veld

wat gebeurt er op het evenement? Wie is de doelgroep? Is het evenement gratis of betalend? Wat is het doel van het evenement? Vond het evenement al eerder plaats? Website evenement? Andere nuttige info?
+32

Hopelijk zien we elkaar deze zomer!!   
Zeppe & Zikki