Klaar voor een spannend najaar!

NIeuwe website, TV-reeks én een grote najaarscampagne

Na een drukke zomer, hebben we ook een eivol najaar in petto met alleen megatoffe plannen! Ontdek hieronder welke en blijf ons ook volgen of onze socials om als eerste verdere details te krijgen.  Wist je dat je je ook kan inschrijven voor onze nieuwsbrief?  Zo krijg je alles wat jij moet weten netjes in je mailbox.  Schrijf je snel in via onze homepagina. 

Fancy WeBSITE

Yes, jij bent één van de eerste bezoekers op onze spiksplinternieuwe website! Surf gerust eens rond en ontdek heel wat humoristische maar ook leerrijke stuff.   Ben je fan? Wat vind je cool of wat ontbreekt nog?  Laat het ons gerust weten! 

Gloednieuwe avonturen

Dit najaar komt er een gloednieuwe TV-reeks van Zeppe & Zikki aan.  10 nieuwe afleveringen boordevol avonturen in het verkeer met Zeppe & Zikki én…heel wat BV’s.  Wie meedoet mogen we nog niet verklappen, maar er zitten verrassende namen bij.  Je zal de afleveringen kunnen bekijken bij VTM Kids en VTM Go en hier op onze website natuurlijk.  In elke afleveringen nemen Stripes & Turtlemans een gast mee in hun busje.  Onderweg lopen de emoties soms op maar is de humor nooit veraf maar houdt de humor steeds de bovenhand…  Ben jij ook al benieuwd?  Hou onze website en socials in de gaten!

Najaarscampagne

Dit najaar worden jouw favo schildpad en zebra opnieuw de gezichten van een grote nationale verkeersveiligheidscampagne.  Je zal hen werkelijk overal tegenkomen: op TV, op de radio, in kranten en tijdschriften, online én op de borden langs de snelwegen.  Waarover de campagne deze keer zal gaan?  Over een onderwerp dat écht wel in de schijnwerpers mag worden gezet 🙂 .  Hou ons goed in de gaten want je maakt kans op een fantastisch cadeau!

Delen
Delen