Naar aanleiding van de start van het nieuwe schooljaar presenteerden Zeppe & Zikki op vrijdag 30 augustus 2019 hun gloednieuwe verkeersborden voor een veilige schoolomgeving.
Vanaf 2019 kan je kennismaken met de Zeppe & Zikki verkeersborden in jouw buurt. Samen met partner Trafiroad werden 6 nieuwe verkeersborden ontworpen.
Hebben jullie het ook gelezen? Op 3 augustus 2018 stond er een artikel in Het Laatste Nieuws waarin stond geschreven dat boys en girls liever cool dan veilig zijn als ze naar school fietsen.

Alle 200 000 gratis doeboekjes vlogen de deur uit ! Maar.. niet getreurd.. Vanaf nu kan je het grote vakantieboek van Zeppe & Zikki kopen! 

Hupsakee, sta eens recht en doe met ons mee. Het coolstboek over ‘t verkeer, bomvol strips, puzzels en nog veel meer. Met onze moppen ben je niet te stoppen en met onze weetjes krijg je de zotste ideetjes. Met Zeppe & Zikki krijg jij de garantie, het wordt een (kei)zalige vakantie!
Zeppe & Zikki vieren hun tiende verjaardag en geven daarom 100 000 GRATIS doeboekjes weg !!!
Yo friends, wij zijn mega fier op jullie want het aantal verkeersdoden is dit jaar voor de derde keer op rij gedaald! Woehoew!
Naar goede traditie organiseren de verkeerswerkgroepen van de Vrije Basisscholen in Merksem jaarlijks een ‘fluoproject’ waaraan verschillende scholen deelnemen. Zeppe & Zikki waren erbij!
De gordelcampagne ‘Zeppe & Zikki Riem Team’ stond centraal in de jongste uitzending van Kijk Uit. Bekijk hier het filmpje!

Pagina's