E-shop (NL)

 

De opbrengst van de verkoop van deze producten gaat integraal naar verkeersveiligheidsprojecten en een betere opvang van jonge verkeersslachtoffers.

Bedrijven, organisaties, gemeenten kunnen grote hoeveelheden bestellen via het bestelformulier onderaan deze pagina. 

 HOUGABOUGA - SINGLE

Voor deze vette single konden Zeppe & Zikki samenwerken met niemand minder dan komiek Jacques Vermeire en internationale ster Jef Martens (o.a. bekend van Scream & Shout van will.i.am en Britney Spears). Bekijk de videoclip hier.

PRIJS: 0,99  EURO      KOOP VIA ITUNES OF GOOGLE PLAY 

 

 

 De Zeppe & Zikki tablet

Stripes & Turtlemans dagen je uit! Speel het Zeppe & Zikki zoekspel en ontdek hun coolste verkeerstips. Exclusief te spelen op de Zeppe & Zikki tablet: een super uitgeruste tablet met vele extra’s voor jou en de hele familie.
 
Specificaties:
Quad core tablet, 7” capacitive touchscreen, 8GB intern geheugen, Android 4.2, 2 camera’s (front 0,3MP; back 2MP), HDMI-aansluiting, Wifi, SD kaartlezer tot 32 GB, Inclusief rubberen hoes en HDMI-kabel.
Met exclusieve Zeppe & Zikki game

Nu verkrijgbaar via onze webshop.

PRIJS: 129,99  EURO     KOOP NU ONLINE  

 

De Zeppe & Zikki wenskaarten

Elke reden is goed voor een Zeppe & Zikki wenskaart!
Zeppe & Zikki wensen je een fijn jaar vol liefde, geluk en op tijd en stond een leuk feest.  Met de Zeppe & Zikki wenskaarten scoor je gegarandeerd bij elke gelegenheid.  Haal je set met 5 wenskaarten (thema: Nieuwjaar, bedankt, liefde, verjaardag, beterschap)  +  omslagen voor maar € 5 in huis via onze webshop.

PRIJS: 5 EURO     KOOP NU ONLINE  

 

De Zeppe & Zikki knipperlichtjes 

Zonder licht is 't geen gezicht, en daar hebben Zeppe & Zikki nu een "schitterende" oplossing voor: hun eigen superdemax knipperlichtjes. Elke set bestaat uit een zeer krachtig wit en rood led lampje dat je heel eenvoudig kan vastmaken aan je rugzak, fiets, jas, skates... De lichtjes zitten verpakt in een handig tasje dat je overal kunt meenemen. Bovendien krijg je er gratis 2 reservebatterijen bovenop. Maak je zelf zichtbaar in het verkeer met de Zeppe & Zikki knipperlichtjes en steun zo meteen ook verkeersveilige initiatieven en opvang van jonge verkeersslachtoffers.  Nu verkrijgbaar in onze e-shop.
PRIJS: 9 EURO     KOOP NU ONLINE

 Kwiskidswaaier Zeppe & Zikki
Weet jij wat wel en niet mag op de fiets? En is wandelen met een hond op het voetpad toegelaten? Ontdek de antwoorden en zoveel meer in de keicoole Zeppe & Zikki Kwiskidswaaier. Urenlang speel- en leerplezier voor op vakantie of onderweg. Met superhandige gesp. Nu te koop hier in onze webshop. 
PRIJS: 5,95 EURO     KOOP NU ONLINE
 De Zeppe & Zikki mokken
Trendy Zeppe & Zikki mokken. Individueel verpakt, microgolf- en vaatwasmachinebestendig. Koop ze nu via onze webshop.
PRIJS: 5 EURO     KOOP NU ONLINE
 Het megageflipte luisterboek van Zeppe & Zikki 
Zeppe & Zikki trekken er weer op uit en beleven een extra lang avontuur. In dit luisterboek ga je met Zeppe & Zikki mee op een superspannende reis door de tijd en ontdek je hoe je verlicht kan worden. Van de oertijd naar de Romeinen… tot nu in het verkeer. Onderweg komen ze allerlei gevaren tegen die ze op een originele, vaak knotsgekke manier weten te omzeilen. De stemmen zijn van Michaël Pas, Tania Kloek, Warre Borgmans. 
PRIJS: NU 10 EURO IPV 17,95 EURO     KOOP NU ONLINE
 DVD Zeppe & Zikki
De knotsgekke avonturen van Zeppe & Zikki op de weg. Nu verzameld op een DVD inclusief de videoclip van de Zeppe & Zikki song met Urbanus. Totale speelduur: 115 minuten. 
PRIJS: 9,99 EURO     KOOP NU ONLINE
 De Zeppe & Zikki song
Urbanus & Regi doken samen met Zeppe & Zikki de studio in en maakten samen een zeer enthousiast nummer over verkeersveiligheid.  Ondertussen behaalde de song goud.  Bekijk de videoclip hier (link naar clip) of koop hem online.  

PRIJS: 3,99 EURO     KOOP NU ONLINE  

 Fluojasjes Zeppe & Zikki
‘Val op van super ver’, met deze slogan promoten Zeppe & Zikki het dragen van fluojasjes. De Zeppe & Zikki fluojasjes zijn supercool met hun kap en zakken, waardoor ze eerder op een toffe sweater lijken dan de saaie traditionele fluojasjes. Verkrijgbaar in Zebra of Turtle uitvoering. Maat: kids of adult. Verkrijgbaar in onze e-shop. Voor grote hoeveelheden stuur je een mailtje naar info@zeppezikki.be.
PRIJS: 12,5 EURO     KOOP NU ONLINE

 Sleutelhangers Zeppe & Zikki 
Neem je coole maten Zeppe & Zikki overal mee als pluchen sleutelhanger. Nu te koop bij Fun en in onze webwinkel. Voor grote hoeveelheden stuur je een mailtje naar info@zeppezikki.be
PRIJS: 5 EURO     KOOP NU ONLINE
 Knuffels Zeppe & Zikki
Zeppe & Zikki als knuffel 20 cm. Verkrijgbaar via onze e-shop. Voor grote hoeveelheden stuur je een mailtje naar: info@zeppezikki.be
PRIJS: 8 EURO     KOOP NU ONLINE
 Handpoppen Zeppe & Zikki
Maak je eigen Zeppe & Zikki verhaal met de enige echte handpoppen van Zeppe & Zikki. Nu te koop via onze e-shop. Voor grote hoeveelheden stuur je een mailtje naar info@zeppezikki.be . 
PRIJS: 12,5 EURO     KOOP NU ONLINE
 Fluohanger
Deze hippe Levenslijn fluohanger bestaat in 5 kleuren. Deze kunnen aan een rugzak, jas of fiets gehangen worden. Beschikbare kleuren:  pastelgeel, pastelroze, pastelgroen, pastelblauw en donkergeel. 
PRIJS: 3 EURO    
KOOP NU ONLINE
 Fluovest
Speciaal voor Levenslijn ontwierp Walter Van Beirendonck dit reflecterende fluovestje. Verkrijgbaar in multicolor of zwart/oranje uitvoering. Zowel voor volwassenen als voor kinderen. 
PRIJS: 15 EURO     KOOP NU ONLINE

Bedrijven, organisaties kunnen grote hoeveelheden aankopen via dit bestelformulier:

 Voorwaarden webaankopen:
-Betalen: Bancontact/Maestro of Visa/Mastercard
-Leveren: gratis in België
-Maximum 50 artikels per bestelling
-Enkel voor België

Indien u grote hoeveelheden, vanuit Nederland wenst aan te kopen of andere vragen heeft, dan kan u ons contacteren via info@zeppezikki.be.