Zeppe & Zikki laten jou schitteren in het donker

Vanaf zondag 28 oktober zullen de dagen een pak donkerder worden. Zondagnacht schakelen we namelijk om van zomeruur naar winteruur. Om 03u00 draaien we de klok terug naar 02u00. Dit betekent een uurtje langer slapen maar ook dat we meer in het donker op de weg zijn. Zeppe & Zikki helpen jullie graag veilig door het verkeer in deze donkere dagen. Want je veilig in het verkeer begeven dat verdient respect!

 

Zeppe & Zikki roepen alle voetgangers, fietsers, joggers, skaters… op om zich zichtbaar te maken in het verkeer met behulp van fluojasjes en verlichting. Zeppe & Zikki maken veilig in het verkeer helemaal cool. Dankzij hun leuke fluojasjes met kap en zakken oogt het alsof je een hippe sweater draagt. Surf snel naar onze webshop om jouw groen, geel of oranje fluohesje te bestellen. 

               

Maar er zijn ook de Zeppe & Zikki knipperlichtjes: elke set bestaat uit een zeer krachtig wit en rood lampje dat je heel eenvoudig kan vastmaken aan je rugzak, fiets, jas, skates… De lichtjes zitten verpakt in een handig tasje dat je overal kan meenemen en je krijgt er gratis 2 reservebatterijen bovenop. Haal ze snel in huis via onze webshop

   

De donkere dagen fleuren we nog extra op door elke dag van de herfstvakantie duotickets voor de bioscoop weg te geven op onze Facebookpagina van Zeppe & Zikki. Word dus snel onze vriend en wie weet sturen wij binnenkort een duoticket jouw richting uit.

Hougabouga!

 

Zeppe & Zikki 

 

Delen
Delen