Zeppe & Zikki luisterboek

Wil je op een originele, positieve en niet belerende manier bijdragen aan een duurzame attitudewijziging en meer verkeersveiligheid voor de kinderen uit uw straat, vereniging, gezin,…? Dan is het Zeppe & Zikki luisterboek een absolute aanrader. Koop het nu online tegen €10 ipv €18 en gebruik het als prijs bij een wedstrijd, stel het ter beschikking van de speelpleinwerking, jeugdbewegingen, vakantieklassen, organiseer er een leuke wedstrijd mee, leuk voor thuis of gewoon voor onderweg naar vakantie.

 

In hun megageflipt luisterboek trekken onze coole zebra en crazy schildpad er weer op uit en beleven een extra lang nieuw avontuur. In dit boek ga je met Zeppe & Zikki mee op een superspannende reis door de tijd en ontdek je hoe je verlicht kan worden. Van de oertijd naar de Romeinen… tot in het verkeer vandaag. Onderweg komen ze allerlei gevaren tegen die ze op hun eigen, originele, maar knotsgekke manier weten te omzeilen. Een echte aanrader dus voor tijdens de vakantie!  

De stemmen zijn van Michaël Pas, Tania Kloek en Warre Borgmans. 

Je kan het boek nu online aankopen tegen €10 in plaats van € 18. Dit allemaal ten voordele vanverkeersveilige projecten. 

Geniet alvast van dit fragment en haast je naar de Zeppe & Zikki e-shop om te genieten van dit uniek aanbod.  

 

Laat er ons samen een verkeersveilige vakantie van maken!

 

 

 

Delen
Delen